25/10/2021

Bianca Drăgușanu s-a filmat în sala de sport. Abdomenul ei a atras atenția tuturor

Bianca Drăgușanu s-a filmat în sala de sport și le-a arătat fanilor cât de bine arată după ce a născut. Abdomenul vedetei a atras atenția tuturor, mulți dintre prietenii virtuali sfătuind-o să nu mai slăbească.

Bianca Drăgușanu s-a filmat în sala de sport, în timp ce își lucra mușchii. Chiar dacă s-a refăcut complet după naștere, iubita lui Victor Slav nu se oprește aici și continuă să slăbească, arătând din ce în ce mai bine.

 

Bianca Drăgușanu s-a filmat în sala de sport și a făcut totul public

Îmbrăcată într-o pereche de colanţi mulaţi şi cu o bustier, Bianca Drăguţanu s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce face sport. „Misca-te!???? (…)”,a  scris Bianca Drăguşanu pe contul de socializare. Bianca Drăgușanu, mai slabă pe zi ce trece. Vedeta s-a refăcut complet după naștere. Are din nou abdomenul plat și e mai în formă ca niciodată. Dovada stă în ultima imagine făcută publică pe contul de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.