10/12/2023

Show-ul Românii au talent a fost întrerupt de o spectatoare. Femeia a avut ceva de împărțit cu Andra

Show-ul Românii au talent a fost întrerupt de o spectatoare. La un moment dat, o spectatoare s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat către Andra, cu un buchet de flori în mână.

Femeia credea că va asista la un concert al juratei și a fost dezamăgită să vadă că este doar un show de talente.

Forțele de ordine din sală au încercat să o oprească, dar Florin Călinescu s-a îndreptat către ea, alături de Andra. “Hai să primești florile”, a îndemnat-o el.

Până la urmă, spiritele s-au calmat, Andra a primit florile, spectatoarea a aflat unde și când va susține  artista următorul concert, iar la final toată lumea s-a îmbrățișat și s-a pupat. Show-ul merge mai departe!

Show-ul Românii au talent a fost întrerupt de o spectatoare

Show-ul Românii au talent a fost întrerupt de o spectatoare

Citește și Corina (Coco) studiază cibernetica, dar iubește dansul. I-a emoționat pe jurații de la Românii au talent, dar familia nu o susține

Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent. Totuși, unul dintre jurați nu a fost impresionat

Silviu Roșu, pianistul cu auz absolut de la Românii au talent. Florin Călinescu: “Moga, ești în pericol!”

Post-ul Show-ul Românii au talent a fost întrerupt de o spectatoare. Femeia a avut ceva de împărțit cu Andra apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.