02/07/2022

Cristi Borcea ii trimitea mesaje de dragoste fostei neveste in noaptea nuntii cu Alina

În urmă cu trei ani, Cristi Borcea îşi lua inima în dinţi, divorţa de Mihaela şi o cerea de nevastă pe mult mai “frageda” Alina Vidican, o bruneţică buzată, fiică a Banatului, pe care o cunoscuse într-un avion.

Iniţiativa curajoasă a bărbatului care înfundă acum o celulă a Penitenciarului Poarta Albă, unde este vizitat când de fosta nevastă, când de actuala, a fost salutată de Gigi Becali, la acea vreme naşul mirilor, în prezent doar un deţinut cu state mai vechi.
“Să fiţi sănătoşi, să vă iubiţi şi să vă fiţi loiali unul altuia”, le-a urat atunci naşul Gigi, în timp ce le potrivea pe degete verighetele de 80.000 de euro.
Toate bune şi frumoase, după câteva ore de dănţuială şi un şpriţ potrivit de rece, Cristi se retrăgea discret, cu trabucul în colţul gurii şi cu telefonul lipit de ureche.

Cu cine vorbea şi despre ce?

Ne lămureşte un bun amic din anturajul foştilor soţi Borcea: “A fost ceva de pomină în seara nunţii lui Borcea cu Alina Vidican… Având, probabil, ceva remuşcări, omul o zăpăcea cu mesajele pe Mihaela. Femeia, supărată foc, încerca să uite de acest mariaj nefericit, să meargă mai departe… Tocmai de aceea, în seara nunţii fostului bărbat, ea a organizat petrecerea burlăciţelor…”.

Amintirile prietenului slobod la gură curg liniştit: “Mihaela şi-a chemat câteva amice bune cu care s-a aşezat la taclale şi, în timp ce se întăreau cu un gin tonic stins cu suc natural, bip, telefonul. Mesaj de la Cristi! “Ia, uite, fată, ăsta îmi dă mesaje în timpul nunţii cu Alina!”, a exclamat atunci surprinsă fosta doamnă Borcea. Mesajele cu pricina, de-a dreptul incendiare, sunau cam aşa: “Mihaela, îmi pare atât de rău că am divorţat… Tot pe tine te iubesc mai mult… Ai să mă ierţi vreodată?”. Sărăcuţa Mihaela, cum bipăia telefoul şi mai venea câte un mesaj lacrimogen, poc, spărgea câte un pahar! Îşi vărsa şi ea nervii…”.

Are patru moştenitori şi o fetiţă din flori

Dezvăluirile despre viaţa amoroasă tumultuoasă a lui Cristi Borcea sunt confirmate şi de demersuri oficiale. De exemplu, cu doar câteva zile înainte să se pronunţe sentinţa în “Dosarul transferurilor”, decizie care l-a aruncat după gratii pentru şase ani şi patru luni pe Borcea, o femeie din Bucureşti îi intenta dinamovistului un proces de paternitate. Avocat de profesie, presupusa amantă a lui Borcea susţine că din rodul iubirii lor s-a născut o fetiţă care numără deja şapte ani! Contactat atunci de reporterii ziarului Libertatea, amorezul n-a părut prea surprins: “Voi face testul de paternitate… Nu sunt sigur că este fata mea”. Dacă acest copil este sau nu al lui Borcea, vom afla în viitor. Cert este că el are deja trei moştenitori cu Mihaela: Patrick (16 ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (9 ani) şi unul, George Alexandru (doi ani) cu Alina Vidican.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.