22/01/2022

Andreea Marin știe să se relaxeze. Ce face în pauza de lucru, atunci când nu o vede nimeni

Andreea Marin știe să se relaxeze, în pauza de lucru, iar dovada stă în ultimul filmuleț postat pe contul de socializare. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se dădea în leagăn.

Andreea Marin știe să se relaxeze, atunci când are câteva momente libere. De data asta, vedeta a demonstrat că știe să fie și jucăușă, iar ultima postare pe contul de socializare, demonstrează acest lucru.

Andreea Marin știe să se relaxeze și le-a arătat asta tuturor

„Pauza de lucru la, sesiune foto aniversară pentru @vivaromani. În curând, proiect nou”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când era ambasador UNICEF, Andreea Marin a fost impresionată de copiii săraci din țările africane și a adoptat acolo o fetiță, iar la scurt timp, un alt copil din China. Deși anii au trecut și atenția ei s-a îndreptat spre Violeta, Andreea Marin nu i-a uitat pe cei doi copii adoptați.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.