23/05/2024

Pachuca a câștigat Liga Campionilor CONCACAF după o victorie cu Tigres | VIDEO

Pachuca a câștigat Liga Campionilor CONCACAF după o victorie cu Tigres. Afacerea ”mexicană” a fost adjudecată de Pachuca, care a câștigat trofeul, după s-a impus cu 1-0 (0-0).

Finala Ligii Campionilor CONCACAF a fost o afacere între două echipe mexicane. Pachuca a câștigat trofeul, după s-a impus cu 1-0 (0-0), în fața lui Tigres UANL.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Jara în minutul 83. Înainte, Pizzaro, de la oaspeți, fusese eliminat pentru cumul de cartonașe ”galbene”.

În tur, scorul fusese egal, 1-1.

În semifinale, Pachuca trecut de Dallas (SUA), 1-2 și 3-1, iar Tigres depășise echipa canadiană, Vancouver Whitecapd, 2-0 și 2-1.

Este al 5-lea titlu continental câștigat de Pachuca. De altfel, în urma acestui succes, echipa mexicană este prima calificată pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, care va avea loc între 6 și 16 decembrie, în Emiratele Arabe Unite.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *