19/07/2024

Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent. Totuși, unul dintre jurați nu a fost impresionat

Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent. Cristina Georgescu, coafeză de meserie, a venit cu păr pe scenă și a creat portretul lui Smiley, având pe fundal chiar melodia artistului, “Acasă”.

“Aproape că seamănă cu Smiley”, a afirmat Andra, care i-a dat un DA, pentru încurajare.

Totuși, Florin Călinescu nu a fost impresionat de talentul concurentei și i-a dat un NU. “Ai talentul de a face ce îți place, dar mă opresc aici”, a spus el.

Andy și Mihaela Rădulescu au fost mai îngăduitori, mai ales că le-a plăcut ceea ce au văzut. Cristina a mai obținut, astfel, încă doi de DA, suficienți pentru a merge mai departe.

Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent.

Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent.

Citește și Silviu Roșu, pianistul cu auz absolut de la Românii au talent. Florin Călinescu: “Moga, ești în pericol!”

Post-ul Cristina Georgescu a creat portretul lui Smiley, doar din păr, la Românii au talent. Totuși, unul dintre jurați nu a fost impresionat apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *