15/07/2024

Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești. Imagine emoționantă de la mormântul mamei sale

Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești, împreună cu cei doi copii. Artista a postat o imagine emoționantă, de la mormântul mamei sale, care s-a stins din viață când aceasta avea doar 22 de ani.

Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești. Vedeta și-a dus cei doi copii în cimitirul în care este înmormântată bunica lor, pe care din păcate nu au cunoscut-o niciodată.

Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești. Imagine emoționantă de la mormântul mamei sale

Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești, în casa părinților săi

„Gata și scurta noastră vacanță …la Onești. O seară frumoasă vă dorim, noi suntem pe drum….spre casa…”, a scris Cristina Spătar pe contul de socializare. În luna martie 2015, Cristina Spătar a postat pe contul de socializare, un mesaj cutremurător, despre mama ei.

”Sper de acolo de unde ești să fii mândră de mine și de Narcisa, de realizările noastre și de nepoțeii tăi…Sunt sigura ca ne veghezi, sa știi că nu te-am uitat nicio secunda, te port în suflet mereu mămică dragă. Mi-e atât de dor de tine”, a postat Cristina Spatar pe pagina sa de socializare.Pierderea mamei sale, pe când ea avea doar 22 de ani, a fost un adevarat șoc pentru Cristina Spatar. Atunci când femeia a fost rapusa de cancer, artista și-a pierdut pur și simplu, echilibrul, potrivit prorpiilor sale marturisiri.

Post-ul Cristina Spătar a petrecut Paștele la Onești. Imagine emoționantă de la mormântul mamei sale apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *