18/06/2021

Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila din noul sezon

Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila din noul sezon.  Cea mai “împiedicată echipă de fotbal din televiziunea românească revine cu o nouă repriză de comedie, accidentări, mici afaceri, afaceriști și…masonerie!

Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila, de la Pro tv. Aflați în vizită vechiul său prieten Pompiliu, interpretat de Florin Călinescu, Raluca este nevoită să îi asculte pe cei doi cum vorbesc despre foste iubite, amante sau soții, ceea ce o face să se simtă inconfortabil. Încercând să se relaxeze puțin și văzând că Pompiliu mănâncă papanași, îi cere imediat și ea lui Gică. Concluzia este simplă – cei doi nu pot mânca papanași, pentru că nu sunt membri ai masoneriei!

Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila, alături de Mirela Zeța

De aici începe aventura patronului echipei Atletico Textila de a intra în masonerie, obiectivul său fiind clar: să obțină o porție de papanași pentru iubita lui soție, Raluca. Pompiliu reușește să îl convingă pe Gică să cotizeze serios cu bani în asociație, promițându-i că va primi oricâți papanași dorește. Iar ritualurile lui Pompiliu pentru a-l face pe Gică să fie mason vor fi dintre cele mai comice!

Florin Călinescu va sta la masa juraților alături de Andreea Marin, Mihai Petre și Gigi Căciuleanu, în cadrul emisiunii  „Uite cine dansează!”

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.