18/04/2024

Cum a reacționat fiul Elenei Gheroghe după ce a aflat că mama lui e însărcinată. Sora vedetei a dat din casă

Cum a reacționat fiul Elenei Gheroghe după ce a aflat că mama lui e însărcinată. Sora artistei, Ana, a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune.

Cântăreața Elena Gheorghe este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul despre noul bebeluș pe care îl va avea. Solista și-a ascuns sarcina timp de multe luni.

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene din anul 2011. În anul 2013 a venit pe lume fiul lor, Nicholas.

Sora vedetei, Ana, a dezvăluit, la o emisiune de la Antena Stars, cum a reacționat băiețelul Elenei Gheorghe după ce a aflat că mama lui este însărcinată din nou.

„Dacă va fi fetiţă, îi punem numele ăsta, dacă va fi băiat, ăsta. Dar când creşte burtica? Se va vedea prin burtică?”, a spus Ana despre reacția nepoțelului său după ce a auzit că va avea o surioară sau un frățior.

Ce spune Ana despre sarcina surorii sale

Ana a vorbit și despre sarcina surorii sale, afirmând că dacă Elena Gheroghe va avea o fetiță se va echilibra balanța în familie.

„Elena a mărturisit abia ieri…, Elena e o femeie, care se agită foarte mult atunci când se întâmplă. E foarte sănătos acolo în burtică şi abia aşteaptă să iasă din burtică, peste exact trei luni. Dacă va veni o fetiţă, se va echilibra balanţa în familia noastră…”, a mai declarat Ana, sora Elenei Gheorghe.

Post-ul Cum a reacționat fiul Elenei Gheroghe după ce a aflat că mama lui e însărcinată. Sora vedetei a dat din casă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *