12/08/2022

Declaratiile lui Victor Slav dupa ce Adrian Cristea a aparut luni si a dat publicitatii cateva mesaje : «Minte asa cum respira!»

Adrian Cristea este într-un război cu Victor Slav, însă loveşte direct în cea pe care vrea să o recucerească. Cel puţin aşa consideră prezentatorul Pro Tv care l-a asigurat că au mai rămas doar câteva zile până la pronunţarea divorţului.

“Dacă ei se iubesc eu nu înţeleg de ce nu sunt împreună. Cristea se consideră într-un război cu mine, dar nu este aşa deloc. Crăciunul l-am făcut împreună, nu ştiu cum au făcut ei bradul împreună.

Ultimele discuţii, normal că m-au rănit. Este vorba despre acea furie, de la început. Normal că mă simt trădat dupa ce au apărut aceste mesaje la lumină. Dacă el a primit acel mesaj, întrebarea mea este de ce nu a venit el în ziua aceea.

Dacă aş fi fost sau m-aş fi simţit ca un ghimpe între ei, m-aş fi retras, pentru că nu îmi stă în fire. El nu este sigur că va fi un divorţ. În momentul de faţă îl anunţ să stea liniştit. Nu înţeleg ce îi opreşte.

Adrian Cristea minte aşa cum respiră!”, a spus Victor Slav la Pro TV.

Victor Slav consideră că Adrian Cristea nu a făcut decât să arunci cu noroi în el, însă i-a făcut o defavoarea Biancăi pe care a întors-o împotriva lui.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.