18/04/2024

Rihanna are o relație cu un miliardar saudit. Bărbatul misterios a fost identificat

Rihanna a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un bărbat misterios, iar toți fanii cântăreței s-au întrebat cine este noul iubit al acesteia. Bărbatul a fost identificat drept Hassan Jameel, care este unul dinte cei mai bogați oameni din lume, relatează The Telegraph.

Bărbatul misterios care a fost fotografiat în timp ce se sărută și se ține în brațe cu celebra cântăreață din Barbados este un miliardar din Arabia Saudită.   Hassan Jameel este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, fiind vicepreședintele uneia dintre cele mai succes companii din lume, care este de altfel deținută de familia sa. În plus, el este moștenitorul companiei Toyota, căci această companie este unul dintre principalii investitori.

Potrivit unor surse, Rihanna, care în ultima perioadă a pus mai multe kilograme pe ea, și Hassan Jameel au o relație de câteva luni, însă până acum au reușit să o țină departe de ochii lumi. Desigur, asta până când pozele cu cei doi la piscină au ajuns pe prima pagină a publicațiilor mondene.

„Este o relație serioasă. Rihanna le-a spus prietenilor că este îndrăgostită de el”, a afirmat o sursă din anturajul cântăreței, pentru The Sun.

Hassan Jameel ar fi avut o relație de scurtă durată cu modelul Naomi Campbell. Cei doi au fost surprinși, anul trecut, la un concert al lui Stevie Wonder. Mai mult, deși nu se știe dacă miliardarul saudit are vreo legătură, Rihanna și Naomi Campbell s-ar fi certat recent și au încetat să se mai urmărească pe rețelele de socializare.

Rihanna nu a mai avut de ceva timp o relație și nici nu s-a mai afișat în ipostaze de cuplu până recent. În afară de relația tumultoasă cu Chris Brown și cea cu Drake, ea nu a mai avut alte relații care să se desfășoare în public.


 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *