25/06/2024

Militar, găsit mort într-o unitate din județul Prahova. Andrei Iulian Câmpeanu s-a stins la 23 de ani

Sfârșit înfiorător pentru un militar, găsit mort într-o unitate din județul Prahova. Andrei Iulian Câmpeanu era din Buzău și era în misiune, iar colegii săi l-au găsit fără suflare. Tânărul avea 23 de ani și avea planuri să se căsătorească.

Militarul a fost găsit mort, miercuri, la unitatea militară 2525 Breaza, judeţul Prahova, unde se afla în misiune, scrie reporterbuzoian.ro. Andrei Iulian Câmpeanu nu mai respira atunci când a fost găsit de colegii săi. Militarii au dat imediat alerta, însă a fost prea târziu pentru tânărul de 23 de ani.

Militar, găsit mort într-o unitate din județul Prahova. Tânărul avea planuri de nuntă

Trupul fără suflare a fost transporta la morgă, iar medicii legiști vor stabili din ce motiv a murit tânărul.

Andrei Iulian Câmpeanu locuia în Potoceni şi era angajat al Batalionului 3 Geniu din Mărăcineni, județul Buzău. Rudele și prietenii tânărului sunt în stare de șoc. Andrei avea o relație și voia să se căsătorească. În loc de nuntă, familia se pregătește acum de înmormântare.

În decembrie 2016, un militar din Brașov a fost găsit mort la unitatea militară din Cincu. Pirău Toma, avea 28 de ani și era caporal clasa a III-a la Unitatea Militară 01495 Cincu. Tânărul a fost găsit fără suflare, după ce s-ar fi împușcat mortal cu arma din dotare, se arată în comunicatul emis de Unitatea Militară Cincu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *