29/05/2024

Simona Halep – Laura Siegemund (ora 19.30), în semifinală la Stuttgart. La ce capitole este nemțoaica egală cu românca | LIVETEXT și VIDEO

Simona Halep – Laura Siegemund se dispută în semifinalele turneului de tenis de la Stuttgart. Pe hârtie, românca este favorită în fața nemțoaicei, pentru că ocupă un loc mult mai bun în clasamentul WTA: 5, față de 49.

Simona Halep – Laura Siegemund (ora 19.30, Digi Sport 2)

Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată: anul trecut, tot la Stuttgart, când Laura Siegemund (29 de ani) s-a impus fără probleme în optimile de finală, în fața unei Simona în criză de formă (6-1, 6-2). Acum, reprezentanta noastră pare mult mai în vână, dar și nemțoaica joacă foarte bine.

Ultima dovadă este victoria obținută în sferturi asupra Karolinei Pliskova, locul 3 WTA și a doua favorită a competiției. Siegemund a făcut o victimă celebră și în optimi: Svetlana Kuznetzova, numărul 9 mondial. În primul tur, Laura a învins o altă jucătoare mai bine clasată: Shuai Zhang (32 WTA).

37.865 de dolari valorează calificarea în semifinale la Stuttgart

Simona Halep (25 de ani) a ajuns în penultimul act la Stuttgart după un succes categoric cu letona Anastasija Sevastova (26 WTA), bifând și cel mai lung parcurs la un turneu în 2017. Românca a eliminat-o pe parcurs și pe cehoaica Barbora Strycova (17 WTA).

Între Halep și Siegemund există trei asemănări

Laura Siegemund încearcă să ajungă la o minge în timpul meciului cu Karolina Pliskova de la Stuttgart. (FOTO: EPA)

Între Simona Halep și Laura Siegemund există câteva asemănări: amândouă au devenit profesioniste în 2006, amândouă sunt dreptace și amândouă măsoară 1,68 metri. În rest, comparația este net favoriblă româncei, care este mult mai bine clasată în topul WTA.

70.875 de dolari valorează calificarea în finala de la Stuttgart

Diferențele nu se opresc aici. Halep a câștigat mult mai multe turnee (14, față de 1), a obținut mult mai mulți bani din tenis (15.713.822 dolari, față de 1.355.906 dolari) și a suferit mai puține înfrângeri (173, față de 262).

Învingătoarea meciului Simona Halep – Laura Siegemund va juca în finală cu învingătoarea meciului Kristina Mladenovic – Maria Sharapova, care se va disputa tot astăzi, nu mai devreme de ora 17.00 (Digi Sport 2).

132.725 de dolari va primi câștigătoarea turneului de la Stuttgart

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *