18/06/2021

Uite cine a devenit noua protectoare a Mayei, fiica Antoniei si a lui Vincenzo Castellano

Micuţa Maya Castellano, fiica Antoniei, s-a confruntat deja cu probleme de viaţă cât pentru un adult: certurile frecvente dintre părinţii ei, apoi separarea de tată urmată de schimbarea domiciliului în Italia, dar şi separarea de mamă.

Departe de scandalurile de divorţ şi de custodie în care sunt implicaţi părinţii ei, Maya, fiica de 3 ani a Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano, s-a ataşat enorm, în Napoli (Italia), de mătuşa sa, Rosaria. Sora tatălui ei are 25 de ani şi e patroana unui magazin de hăinuţe pentru cei mici. Aceasta a devenit noua protectoare a drăgălaşei fetiţe.

În timp ce alţi copii de vârsta ei se distrează cu ambii părinţi în parc sau în vacanţe, Maya e nevoită să se mulţumească cu scurtele vizite ale Antoniei.

Bunicii din partea tatălui său îşi iubesc nepoţica şi se ocupă de ea cu toată dragostea, considerând- o cea mai de preţ comoară.

Mătuşa şi-a tatuat numele fetiţei

Dar, cea care a reuşit să-i mai aline Mayei dorul de mamă este Rosaria, mătuşa ei paternă. Femeia este posesoarea unui magazin de hăinuţe pentru copii şi o tratează pe nepoţica ei ca şi cum ar fi propria sa fată.

Ca semn al dragostei ce i-o poartă, Rosaria şi-a tatuat pe mâna dreaptă numele fetiţei şi o ocroteşte ca o adevărată mamă, de fiecare dată când ies la plimbare sau la joacă, în parc.

Împreună cu Vincenzo şi cu bunicii paterni, Rosaria reprezintă, de aproape un an, familia micuţei. Speriată că fiica ei ar putea să o uite, Antonia se luptă cu Vincenzo prin tribunale, pentru custodia fetiţei lor, următorul termen fiind programat pe 25 martie.

Vincenzo doarme cu tabloul fiicei sale deasupra patului

Dacă pentru mătuşă, Maya a devenit fiica la care a visat, pentru Vincenzo Castellano, puştoaica este sensul existenţei sale. Pentru fiica sa, el a renunţat la afacerile din România şi a revenit în Italia, unde, anul trecut, a adus-o şi pe fiica lui şi a Antoniei. Iar mai nou şi-a postat pe pereţii dormitorului un tablou enorm cu el alături de fiica sa.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.