02/07/2022

Nicoleta Luciu cu tenul distrus de cosuri si bubite dureroase. A gasit solutia

Pentru ca nu se mai putea odihni, iar ranile de pe fata o dureau tare de tot, Nicoleta Luciu i-a facut o vizita la un doctor.

Acesta si-a dat imediat seama ca Nicoleta are o problema hormonala. Dupa ce a facut un set de analize a stabilit ca nivelul hormonilor era mult sub limita, asa ca a intervenit cu un laser si o substanta speciala pentru a ajuta tenul sa vindece ranile de pe fata.

“O sa aplicam laserul pentru a steriliza orice germen la suprafata pielii”, a explicat doctorul.

Nicoleta a avut o mare problema. Nu s-a mai putut pupa cu sotul ei, de teama sa nu-i transmita si lui afectiunea.
“Nivelul hormonilor este mult sub limita. Sunt si eu om. Se poate intampla oricui. Eu am grija la ceea ce mananc, ma odihnesc si vin des la tratamente. Nu mai puteam sa dorm. Nu puteam nici sa ma ating de perna. Vream sa le multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi si mi-au spus cum sa dorm si cu ce creme sa ma dau”, a spus Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este mama a patru copii
Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo au impreuna patru copii: un baiat in varsta de 6 ani si alti doi baietei si o fetita, tripleti, in varsta de 2 ani. Dupa ambele sarcini, frumoasa bruneta si-a revenit foarte repede la formele initiale, insa ce-i drept, ultima oara a ales sa slabeasca mult mai sanatos.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Vlad Campineanu

    Asa meritati ca nu va mai ajung tratamentele corporale :)) Praf v-asi pune acid sulfuric in cremele de fata 😀 Glumesc ma nu ma omorati, dar totusi unele femei exagereaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published.