11/12/2023

Andreea Bălan l-a dat afară pe Jorge de la botezul fiicei ei. “Mi-au închis ușa”

Andreea Bălan l-a dat afară pe Jorge de la botezul fiicei ei și asta pentru că artistul a făcut un live pe Facebook, lucru care nu prea i-a convenit vedetei care și-a dorit discreție absolută.

Andreea Bălan l-a dat afară pe Jorge de la botezul fiicei ei, mai exact, i-a fost închisă ușa în nas interpretului. Acesta a declarat totul în clipul postat pe contul de socializare.

Andreea Bălan l-a dat afară pe Jorge de la botezul fiicei ei. “Mi-au închis ușa”

Andreea Bălan l-a dat afară pe Jorge de la petrecerea de botez

„Ies pe hol, am înțeles. M-a prins Andreea Bălan, nu am voie sa filmez. Hai, mă, pe hol (n.r. – I s-a adresat lui Andrei Ștefanescu, de la Alb Negru) că nu am voi să fac live aici. M -a certat Andreea Bălan”, a spus George.

„Te roagă Andreea Bălan să ieși din palat pentru că are exclusivitate”, i-a spus Lucian Mitrea. „Mă dați afară? Ia uite, mă, mi-au închis ușa!”, a  spus George.

Andreea Bălan și-a creștinat fetița, într-un cadru restrâns, așa cum a fost și nunta cu George Burcea. Copleșită de emoții, interpreta a avut grijă ca totul să fie perfect, în cea mai importantă zi din viața ei și a micuței Ella.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.