22/01/2022

O femeie din Statele Unite a comis peste 22 de crime, toti fiind “infractori”

Cazul este cu atât mai şocant cu cât este vorba despre o ucigaşă în vârstă de doar 19 ani, care le-a mărturisit judecătorilor că a comis peste 22 de crime în întreaga ţară.

Totul a ieşit la iveală anul trecut, în noiembrie, când Miranda Barbour l-a ucis pe Troy LaFerrara, pe care l-a “agăţat” de pe un site de anunţuri. În momentul în care s-au întâlnit, femeia, care este căsătorită cu Eliott (22 de ani), i-ar fi spus lui Troy că are 16 ani şi l-a întrebat dacă, în aceste condiţii tot mai vrea să facă sex cu ea. Când bărbatul i-a răspuns afirmativ, Miranda s-a înfuriat şi l-a înjunghiat de cel puţin 20 de ori, după care, ajutată de soţul ei, l-a ucis.

Femeia a mărturisit totul într-un interviu dat în puşcărie, unde se află de mai bine de patru luni, în aşteptarea finalizării procesului în care este acuzată de crimă.

“L-am minţit. I-am spus că am 16 ani. Mi-a spus că nu este nici o problemă (să facem sex, n.r.). Dacă m-ar fi refuzat, nu s-ar fi ajuns aici. L-aş fi lăsat să scape”, a  spus Miranda.

Şirul dezvăluirilor Mirandei însă i-a îngrozit pe poliţişti. Ea a mărturisit că a pierdut numărul victimelor sale, toate fiind persoane care au făcut rău de-a lungul vieţii.

“După ce am avut 22 de victime, m-am oprit să le mai număr. Unde i-am ucis pe aceştia vă pot arăta pe hartă. Am omorât doar persoane care au făcut fapte rele şi care nu meritau să mai trăiască”, este declaraţia terifiantă a femeii.

În acelaşi interviu, criminala a mai povestit că la vârsta de 4 ani a fost molestată şi că, de la 13 ani s-a alăturat unei secte sataniste.

Deşi cazul ei este unul cutremurător, presa din America s-a grăbit să-l relateze în note frivole, comparând-o pe Miranda cu Dexter, personajul principal al serialului cu acelaşi nume, care îşi făcuse un scop din uciderea tuturor celor vinovaţi de diverse crime.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Un comentariu

  1. Justitiara!!! Bravo daca s-ar gasi cativa oameni ca ea in toate tarile lumii nu ar mai exista infractori. Si din punctul meu de vedere aceasta femeie a facut un bine societatii si nu ar trebuii condamnata.
    Daca supunem la vot cred ca 80% din cei intrbati vor fi de acord cu mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.