11/12/2023

Detaliul cu care Cornel Galeș a atras toate privirile la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete. Ce a purtat în picioare

Detaliul cu care Cornel Galeș a atras toate privirile la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete. Soțul regretatei artiste a venit îmbrăcat în negru, dar a șocat cu încălțămintea aleasă.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Joi, 27 aprilie, soțul artistei, Cornel Galeș, a organizat parastasul de 40 de zile al acesteia.

Îmbrăcat în negru şi vizibil distrus de durere, Cornel Galeș a ajuns la Biserica Costească din Chitila, pentru a stabili ultimele detalii. Alături de acesta au fost cei doi băieți ai artistei, dar și mama acesteia, care grav bolnavă, abia s-a putut ține pe picioare.

Cornel Gales a avut portbagajul masinii sale plin cu hainele Ilenei Ciuculete pe care le-a împărțit femeilor venite la parastas. Sute de persoane s-au înghesuit la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete.

Detaliul cu care Cornel Galeș a atras toate privirile la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete. Pantofi roșii în picioare

Soțul regretatei cântărețe de muzică populară a atras toate privirile cu un accesoriu pe care l-a purtat la parastaul consoartei sale.

Dacă a ales o ținută vestimentară complet neagră, în picioare Cornel Galeș a purtat pantofi de culoare roșie, cu care a atras toate privirile, făcând notă discordantă cu restul ținutei de doliu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.