30/11/2021

Mădălin Ionescu se destăinuie. „Să am parte de situații limită”

Mădălin Ionescu se destăinuie. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că i-a fost dat, adesea, să trăiască situații limită.

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu urmează să devină tătic pentru a treia oară peste doar câteva luni. Actuala sa parteneră de viață, Cristina Șișcanu, este însărcinată cu primul ei copil. Ea va aduce pe lume o fetiță, pentru care cei doi au ales numele Petra.

Moderatorul mai are doi copii dintr-un mariaj anterior, de care Cristina Șișcanu este foarte apropiată.

Deși se poate declarat un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, Mădălin Ionescu le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali că a trecut și el prin momente de slăbiciune și prin situații limită.

 

Mădălin Ionescu se destăinuie: „Am detestat slăbiciunile umane”

 

Prezentatorul de televiziune s-a confesat într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Nu mi-a plăcut să trăiesc pe muchie de cuțit , dar mi-a fost deseori dat să am parte de situații limită ! Am urât nedreptatea, dar am avut deseori parte de ea ! Am detestat slăbiciunile umane, dar uneori mi-au dat târcoale! Am vrut să trăiesc în pace cu Universul, dar sufletul mi-a fost deseori în război!

Până îți găsești calea , până descoperi pacea sufletului te lupți cu toate stihiile! Dar… „luptă-te… căci viata e o luptă!” … așa sună un vers ! Vă îmbrățișez ! ????”, le-a spus el celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Prezentatorul Tv și-a petrecut weekend-ul în familie, alături de consoarta sa, Cristina Șișcanu. Acesta a surprins-o pe graviduța Cristina în timp ce se relaxa în living, uitându-se la TV.

Cristina Șișcanu, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, este însărcinată cu primul lor copil

Cristina Șișcanu, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, este însărcinată cu primul lor copil

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.