Dieta Danei Războiu. Foste prezentatoare de televiziune și-a detaliat meniul de post.
Ex-vedeta de televiziune Dana Războiu este o femeie frumoasă, cu o siluetă impecabilă.
Pentru că foarte multe dintre admiratoare au întrebat-o care este meniul ei zilnic, vedeta, care s-a retras de mai mulți ani din lumina reflectoarelor, a făcut public meniul său de post.
Dieta Danei Războiu. Meniul, pas cu pas
Dana Războiu, al cărei fiu a fost la un pas de moarte, a detaliat meniul pe care îl are în perioada Postului.
Ea a mărturisit că este pentru prima oară când a decis să țină tot Postul Paștelui.
„Anul acesta este pentru prima dată când țin tot Postul Paștelui. Sunt vegană…
Sunteți mulți cei care ați cerut să scriu cum arată meniul meu pentru o zi. Sper să vă ajute, sa fie o sursă de inspirație.
Suc verde din legume. Broccoli, kale, măr verde, lămâie, castravete, ghimbir și mentă multă – pentru un gust delicios. Ideal ar fi să âl consumi pe stomacul gol dimineața, ca un medicament miraculos. Organismul are nevoie de hidratare, oferă-i un suc sănătos, plin de vitamine și minerale.
Eu îmi pregătesc sucul seara, îl țin în frigider și îl încălzesc puțin în apă caldă dimineța. Îl iau apoi cu mine în mașină, într-un recipient.
Iaurt de soya cu semințe Chia
Iaurtul de soia, sau de cocos, poate fi combinat în foarte multe feluri. Eu îl prefer cu semințe chia, pentru proteine. Semințele le las în lapte de migdale, sau în apă, timp de 15 minute, până se fac gelatinoase. Adaug apoi un strat de cereale fără zahăr, pentru carbohidrați și fibre, iar deasupra fructe. Dacă nu e sezon de fructe de pădure, puteți tăia cubulețe mici de kiwi, sau măr, sau orice alt fruct de sezon care vă place.
Sote de spanac cu semințe de dovleac și semințe de cânepă
Amândouă sunt importante surse de proteină vegetală. Poți decora cu flori comestibile. Sau cu flori din gradină, pe care le scoți din farfurie înainte de a mânca:)
Desert: Căpșuni cu ciocolată neagră 99% topită.
Cina: supă de dovleac cu pudră proteică de legume
Eu folosesc pudră de cânepă pentru că are gust mai bun. Sau semințele de cânepă decorticate. Uneori nici nu mai ajung în farfurie semințele, le mănânc cu lingurița, direct din ambalaj. Yummy! Au proteine și grăsimi delicioase. Supa o decorez cu semințe de dovleac, de cânepă și flori comestibile”, a explicat Dana Războiu pe blogul său.