29/05/2024

CSA Steaua și Amalia Tătăran, campioni la spadă feminin

CSA Steaua și Amalia Tătăran, campioni la spadă feminin. CSA Steaua București a cucerit, duminică, titlul de campioană națională la spadă feminin pe echipe.

CSA Steaua 1, în componența Dzhoan Feibi Bezhura, Ramona Calcan, Olena Krivițka, Greta Vereș, a fost urmată în clasament de CS Dinamo (Amalia Tătăran, Ioana Dumitru, Alexandra Olteanu, Ana Maria Constantin) și de CS Universitatea Craiova (Adela Danciu, Diana Ionele, Claudia Naboiu, Raluca Sbîrcia).

La întreceri au participat opt formații, CS Dinamo, CS UNEFS, CS Univ. Craiova, CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSM Craiova, CSS Quarto și LPS Craiova.

CSA Steaua și-a apărat titlul cucerit anii anteriori (2016, 2015, 2014, 2013 etc).

La individual, titlul a fost câștigat sâmbătă de dinamovista Amalia Tătăran.

Pentru prima dată în carieră, Amalia Tătăran (CS Dinamo) a câștigat medalia de aur la Campionatul Național de spadă seniori feminin individual. Sportiva de la CS Dinamo a trecut în marea finală de Raluca Sbîrcia (CS Univ. Craiova), scor 15-13. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Ioana Dumitru (CS Dinamo) și Adela Danciu (CS Univ Craiova).

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *