Potrivit poliţiştilor, bărbatul decedat în accidentul de vineri seară este Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani, iar maşina pe care o conducea şi care a fost distrusă în accident aparţinea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Dan Cătălin Gemănar – era director administrativ al Ligii Profesioniste de Fotbal. A fost și ofiter SPP, cu gradul de locotenent colonel in rezerva. A fost in mai multe teatre de operatii, printre care si Irak, informează ziuaconstanta.ro.

Pe pagina sa de Facebook, scrie că bărbatul era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia a desfăşurat şi câteva misiuni în străinătate, într-una din acestea fiind însărcinat cu protecţia actriţei Angelina Jolie, el având postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident în care au fost implicate un autoturism Q7 şi un tren de marfă, ce se deplasa de la Medgidia la Tulcea, evenimentul petrecându-se între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu. La faţa locului, s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare şi ambulanţe.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au stabilit că în accident un bărbat, şoferul autoturismul, a murit pe loc. De asemenea, în urma impactului puternic, maşina a fost distrusă.

Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.