23/05/2024

EXCLUSIV/ Valentina Pelinel, slalom printre botezuri. Nu vrea să le supere nici pe Bianca Drăgușanu, nici pe Andreea Bănică

Lumea mondenă se împarte azi în două pentru a participa la botezurile cu ştaif din showbiz: cel al fetiţei Biancăi Drăguşanu şi cel al băieţelului Andreei Bănică. Ambele petreceri se anunţă de senzaţie, pentru că vedetele nu s-au uitat la bani când au ales locaţiile (de lux, evident), meniul sau decorurile.

Bianca şi Andreea au despărţit apele showbizului şi şi-au împărţit invitaţii – de exemplu, Oana Roman sau Dan Capatos au ales-o pe cea dintâi -, dar există şi vedete care, de dragul amândurora, vor face un tur de forţă azi şi vor participa la ambele botezuri!

Valentina Pelinel, care tocmai a trecut şi ea prin emoţiile creştinării lui Milan, marţi, 2 mai (când a primit şi iubitul ei, Cristi Borcea, o permisie de 24 de ore), a decis să-şi lase băieţelul de aproape un an cu mama ei sau cu bona şi să semneze condica întâi la evenimentul Biancăi, apoi la cel al Andreei.

Cuplul Drăguşanu-Slav a antamat o biserică din Pipera

Locul de adunare a celor aproape 100 de invitaţi ai Biancăi Drăguşanu şi ai lui Victor Slav la botezul micuţei lor Sofia Natalia este o biserică din Pipera. La ora 16.00 e programată creştinarea, iar după ceremonie, alaiul se va muta la un local de pe malul Lacului Herăstrău. Acolo va începe răsfăţul, fiindcă Bianca a plătit 18.000 de euro ca să aibă mâncăruri şi băuturi fine pe mese, un decor de poveste, cu multe flori şi baloane, un candy bar unicat, baletul fostei “bebeluşe” Oana Ioniţă, ursitoare, un DJ şi pe cântăreaţa de petrecere Adriana Antoni.

Bianca nu s-a uitat la bani nici când a ales ţinutele ei şi ale Sofiei: 11 rochiţe i-a făcut vedeta fetiţei sale şi i-a comandat pantofiori îmbrăcaţi în cristale Swarovski!

Sărbătoare dublă în familia cântăreţei: fiica ei face 8 ani

De cealaltă parte, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au o listă de 110 invitaţi la botezul fiului lor, Noah Andrei. Băieţelul e creştinat fix în ziua în care surioara lui împlineşte 8 ani, aşa că vedetele au fost nevoite să caute o soluţie pentru ca Sofia să nu se simtă mai puţin importantă… Şi au găsit-o: i-au organizat petrecerea ieri!

Băieţelul Andreei, Noah, are aproape 6 luni

Pentru evenimentul de azi, Andreea a ales un restaurant de fiţe cu suficient spaţiu ca să poată găzdui şi un loc de joacă pentru copii, s-a ocupat personal de organizare şi a ţinut morţiş să deguste toate preparatele ce urmează să le fie servite invitaţilor. În plus, va susţine un recital de senzaţie pentru cei care-i vor fi alături.

Exact ca în cazul Biancăi, fiindcă e o vedetă care se respectă, Andreea a comandat ţinutele pentru ea, pentru Lucian şi pentru copii la nişte designeri renumiţi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *