24/03/2023

Melodia ”Shape of you” a fost recreată cu versuri formate și cu numele lui Hagi. Cine e Ed Sheeran | VIDEO

Melodia ”Shape of you” a fost recreată cu versuri formate și cu numele lui Hagi. Piesa lui Ed Sheeran a fost recreată de realizatorii canalului YouTube Game Jam HD, în varianta postată de aceştia versurile fiind schimbate cu numele a 238 de staruri ale fotbalului mondial.

Din enumerare nu lipsesc Pele, Francesco Totti, John Terry, Thierry Henry, Johan Cruyff, Luis Suarez, Gareth Bale, Zinedine Zidane, Paolo Maldini, David Beckham, Hristo Stoicikov, Lionel Messi şi Neymar.

Numele lui Hagi apare în minutul 1:57 al clipului.

Canalul YouTube Game Jam HD este consacrat unor clipuri amuzante şi parodii legate de fotbal.

În acest moment, montajul a strâns aproape 75.000 de views-uri.

Edward Christopher „Ed” Sheeran (26 de ani)) este un cântăreț și compozitor muzical englez. Albumul său de debut, precum și partea sa extinsă din 2011, care cuprinde single-uri precum „The A team” și „Lego House”, a primit discul de platină de 5 ori în Regatul Unit. În 2012 a câștigat două premii BRIT pentru „Best British Male și British Breakthrough”. “The A team” a câștigat premiul „Ivor Novello” pentru cel mai bun cântec și versuri. În 2012, Sheeran și-a început ascensiunea spre celebritate în SUA. “The A team” a fost nominalizată pentru piesa anului la Premiile Grammy din 2013 unde a și realizat un duet cu Elton John în timpul ceremoniei.

Ipswich Music Day
Ed Sheeran
by Jen O’Neill

Al treilea album al lui Sheeran a fost lansat in martie 2017. Albumul a debutat pe primul loc în Marea Britanie, SUA și alte piețe majore. Primele două single-uri de pe album, ”Shape of You“ și ”Castelul de pe Deal“, au fost lansate în ianuarie 2017, plasându-se pe primele poziții în topurile de muzică din Marea Britanie, Australia și Germania. Ed a devenit primul artist de a avea debut două piese în topul US 10 în aceeași săptămână.

Sheeran a apărut pe 2017 lista a celor mai influente persoane din Marea Britanie

Originalul Shape of you

 

Post-ul Melodia ”Shape of you” a fost recreată cu versuri formate și cu numele lui Hagi. Cine e Ed Sheeran | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *