15/07/2024

EXCLUSIV/ A jurizat festivalul… pumnilor. Compozitorul Ovidiu Baciu a aflat pe propria-i piele că ”Și îngerii au demonii lor”

Cel care reputat un mare succes alături de Dan Bittman, Ovidiu Baciu, a înțeles după un an tâlcul refrenului său: ”Și îngerii au demonii lor”. Compozitorul a fost cât pe ce să fie linșat de părinții copiilor aflați în competiție într-un festival muzical pentru cei mici. S-au bătut ca chiorii și numai intervenția poliției a făcut să fie aplanat scandalul.

S-a întâmplat la ultima ediție a Concursului national de interpretare vocală  ”Kharisma”, ce a avut loc weekendul trecut, la Filarmonica de Stat din Oradea. Aflat în comisia de jurizare alături de solista Alexandra Ușurelu, dar și de alți reputați profesori universitari de muzică, Ovidiu Baciu a reușit prin deciziile luate să atragă supărarea unor părinți ai căror copii s-au aflat sub semnul competiției.

Conflictul verbal a continuat și după concursul muzical și a degenerat într-o serie de îmbrâncituri și o bătaie fără reguli între artist și tatăl unui concurent, iscată din supărarea celui de-al doilea că al său copil s-a clasat pe o poziție nemeritată. Dat fiind faptul că actele de violență au avut loc sub ochii micuților, un martor ocular a chemat poliția, care i-a invitat la secție pentru încetarea ostilităților și pentru a depune plângeri.

Contactat, artistul s-a abținut să povestească nefericitul eveniment scuzându-se că întâmpină probleme medicale.

Concursului national de interpretare vocală  ”Kharisma” a avut în concurs circa 180 de copii și circa 30 de profesori coordonatori reprezentând școli, palate ale copiilor, asociații culturale și școli de canto.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *