23/05/2024

Gina Pistol și-a arătat abdomenul după 6 luni de antrenament. „Este incredibil”

Gina Pistol și-a arătat abdomenul după 6 luni de antrenament, iar fanii au rămas mască. Vedeta a postat pe contul de socializare, dovada muncii ei în sala de sport.

Gina Pistol și-a arătat abdomenul după 6 luni de antrenament, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Într-una din imaginile alăturare, prezentatoarea de la Chefi la cuție lasă să se vadă mai mult decât ar trebui, spre încântarea fanilor.

Gina Pistol și-a arătat abdomenul bine lucrat. E plin de pătrățele

„Dupa 6 luni de antrenament si dieta (am mai calcat stramb uneori ??) cu @carmenfit.Pur si simplu o iubesc!”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de socializare. „Este incredibil. Baftă în continuare”, „Câtă ambiție”, „Ce fel de dietă? Foarte tare”, sunt comentarile lăsate de prietenii virtuali în dreptul fotografiei.

Ajunsă la 36 de ani, vârstă la care nu mai investește timp așa cum a făcut-o până acum pentru a-și construi o relație pentru viitorul său, frumoasa Gina a reușit performanța să-și împartă grațiile între doi bărbați la un eveniment de modă, lansarea unei noi colecții și a unui magazin online de profil vestimentar, eveniment ce a avut loc într-un cochet club. Blocată într-o relație timp de trei ani în care a uitat să-și trăiască viața, actuala prezentatoare a show-ului ”Chefi la cuțite” (Antena 1) și-a făcut apariția cu atleticul Cătălin Scărlătescu, cel căruia i-a promis că-l ia de bărbat dacă reușește să slăbească, și, după, jumătate de oră ”s-a pierdut” în glumele și pupăturile unui frumușel designer ceh, invitat special la eveniment, Jakub Polanka (FOTO). Cei doi au socializat mai tot evenimentul, și de de parcă se cunoașteau de-o viață s-au pozat în ipostaze foarte prietenești.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *