13/08/2022

EXCLUSIV/ Andra a stat la hotel ca să aibă parte de liniște totală pentru spectacolele de la Sala Palatului. Prețul succesului; abia are timp să își vadă copiii

Artista a dispus de foarte puțin timp pentru a petrece cu copiii. Andra a stat la hotel, împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, și și-a văzut micuții doar în cursul zilei.

Andra a umplut Sala Palatului încă din prima zi a maratonului de concerte.

A cântat live, timp de mai bine de două ore și jumătate, iar publicul i-a fredonat versurile și mai ales refrenurile. Vocea artistei a răsunat într-un decor bine ales, iar prestația sa a emoționat întreaga audiență, la fel ca și costumele sale de scenă. Invitații au fost și ei pe măsură. Pe scenă, alături de artistă, au urcat Carbron, Shift, What’s Up și Smiley.

Andra a avut șase tinute, toate create special pentru aceste concerte de Hilke Muslim. Pentru prima, s-au folosit 40 de metri de metraj cu pene, vopsite manual. La rochia roșie, în care a interpretat piesa “Cai verzi pe pereți” , “Falava” si “Without You”, s-au folosit aproape 1000 de mărgele și astfel ea ajuns să cântărească 3,5 kg!

Ca să se poată schimba foarte repede între piese, o echipă formată din cinci persoane s-a mișcat cu o viteză incredibilă și a reușit să îi schimbe complet înfățișarea, cea mai mică pauză fiind de 40 de secunde. Andra a strălucit la debutul său de la Sala Palatului, și la propriu, și la figurat.

Ei bine, pregătirea acestor spectacole a însemnat pentru artistă zeci de repetiții, timp mai puțin alocat copiilor săi. La fel și pentru Cătălin Măruță, soțul artistei, care s-a implicat ca niciunul dintre ingredientele unui spectacol de succes să nu lipsească.

Ca să aibă parte de liniște totală, Andra și soțul ei au stat la un hotel din centrul capitalei, încă de joi, iar pe copii i-au văzut doar ziua acasă, aceștia rămânând în grija bunicilor și a bonei! Astfel că, artista a reușit să doarmă câte opt ore, după fiecare concert, care a solicitat-o la maxim.

A făcut pauză vocală după fiecare concert

După fiecare concert, extrem de solicitant, Andra a făcut pauză vocală, nu a vorbit cu nimeni, s-a odihnit și a bput ceai cald. După aceste spectacole, artista intenționează să se refacă petrecând timp cu familia. Surorile și fratele ei, părinții și socrii, toți au venit în București pentru a o vedea pe scenă, iar acum ea vrea să le dedice și lor câteva zile libere.

Podeaua a fost complet refăcută!

Ecranul sub formă de inimă a a avut forma luată după un tatuaj de pe mâna regizorului, Adrian Batista. Podeaua de pe scena Sălli Palatului a fost complet refăcută de organizatori cu pal negru pentru a arăta bine în timpul showului!

S-au băut 750 de litri de apă plată!

În cele trei zile de spectacol și una de repetiții, la Sala Palatului, Andra și echipa sa a consumat 1500 sticle de 0,5l de apă plată (750 litri). De asemenea, s-au băut peste 1200 sticle (0,5l) de băuturi carbogazoase. În fiecare zi, au fost aduse la prânz 250 de meniuri de la un restaurant românesc, servite pe platouri. Și Andra a mâncat alături de echipă.

”Sunt extrem de fericită”

 “Sunt extrem de fericită, nu am cuvinte să exprim recunoștința și împlinirea pe care am simțit-o în aceste zile în care am văzut mii de fani bucurându-se de muzica mea; dar și sute de oameni în jurul meu care au încercat să facă tot ce este fizic posibil ca showul să iasă bine, fără să pună întrebări despre program, fără să se plângă de oboseală. Dacă ar fi să o iau de la capăt, nu cred ca aș schimba nimic, cred ca a fost dat de la Dumnezeu ca spectacolele mele să aiba loc acum, în acest fel. Singurul regret pe care il simt este faptul că m-au căutat multe persoane în ultimele zile care spuneau că nu mai găsesc bilete și m-a durut că nu îi puteam ajuta”, a declarat Andra.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Mihaela Borcea, declarație pentru cea mai importantă persoană din viața ei. Și-a spus sentimentele pe față | FOTO

Prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, Mihaela, și-a aniversat una dintre cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.