30/11/2021

Oscar 2017| Și-au arătat nurii pe covorul roșu. În ce ținute provocatoare și-au făcut apariția vedetele

Gala premiilor Oscar a fost ca în fiecare an un adevărat show de modă, unde vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai provocatoare. Astfel, unele staruri au ales să atragă privirile, făcându-și  apariția cu crăpături până la fund sau decolteuri extrem de adânci, ce le lăsau părțile intime la vedere. Printre acestea s-au numărat Chrissy Teigen, soția lui John Legend, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Jessica Alba și multe altele.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a purtat o rochie albă, semnată Zuhair Murad, cu o crăpătură extrem de mare pe piciorul stâng.

Scarlett Johansson și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, marca Azzedina Alaia, extremde decoltată, care i-a lăsat sânii la vedere.

Charlize Theron a optat pentru o rochie Dior couture, de asemenea, cu un decolteu foarte adânc.

Janelle Monae a atras privirile într-o rochie neagră, marca Elie Saab Haute Couture, prin care i se puteau admira perfect sânii, ce erau acoperiți în partea de sus doar de o dantelă neagră transparentă


Actrița Blanca Blanco a avut de departe cea mai îndrăzneață ținută. Aceasta era atât de crăpată pe picioar, încât când mergea i se puteau vedea părțile intime.

 

Michelle Williams, care a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din „Manchester by the Sea”, a optat pentru o rochie marca Elizabeth Kennedy, cu un decolteu generos și cu spatele gol.

Prezentatoarea tv, Debbie Matenopoulos, a atras priviriile într-o rochie Nick Verreos, extremd e decolatată.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.