13/08/2022

EXCLUSIV / Antonia e din nou bună de plată! A ajuns pe mâinile unui avocat italian

Antonia e din nou bună de plată. Asta după ce avocatul din România al artistei a apelat la un colaborator din Peninsulă să se ocupe de tot ce este necesar pentru urgentarea anchetei sociale. Normal, totul contra-cost!

Cel mai lung divorț din showbiz-ul autohton urmează a fi din nou repus pe rol, la notar! Asta după ce a fost suspendat parțial, dat fiind faptul că încă nu exista aprobarea din partea instanței din Italia, pentru efectuarea anchetei sociale cerută de apărătorii artistei, la locuința din Napoli, unde este crescută fetița acesteia cu Vincenzo Castellano.

 

Dornici să termine cât mai repede acest divorț, avocatul artistei, Ioan Todan, a apelat la un colaborator de-al său, din Italia. Acesta se ocupă, în prezent, de urgentarea anchetei și de finalizarea dosarului. Motiv pentru care artista va fi nevoită să scoată din nou din buzunar o sumă frumușică și pentru avocatul italian!

Mai are de achitat încă 5.000 de euro!

În momentul în care notarul va primi concluzia asistentului social solicitat să facă anchetă în Italia privind condițiile în care trăiește fiica celor doi, la Napoli, iar divorțul ce s-a dovedit a fi un proces costisitor și de lungă durată se va încheia, artista va achita încă 5.000 de euro avocatului său, care a dus procesul la bun sfârșit și a reușit să obțină divorț din culpă comună, așa cum și-a dorit artista.

În total, trăgând linie, doar ”actele” au costat-o pe frumușica solistă în jur de 2.000 de euro. Și, pentru că a apelat la un avocat cu nume, Ioan Todan, artista a scos într-o primă fază din buzunar nu mai puțin de 5.000 de euro, pentru onorariul acestuia, potrivit unei surse din apropierea acesteia.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.