14/06/2024

FOTO EXCLUSIV/ Gina Pistol ”a împușcat” doi deodată! A iesit în oraș cu Scărlătescu, dar a flirtat cu un ceh frumușel

Gina Pistol flirt cu un ceh. Ieșită dintr-o lungă relație sentimentală, prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1, Gina Pistol își gătește lucrurile în viață cu o repeziciune amețitoare.

Ajunsă la 36 de ani, vârstă la care nu mai investește timp așa cum a făcut-o până acum pentru a-și construi o relație pentru viitorul său, frumoasa Gina a reușit performanța să-și împartă grațiile între doi bărbați la un eveniment de modă, lansarea unei noi colecții și a unui magazin online de profil vestimentar, eveniment ce a avut loc într-un cochet club. Blocată într-o relație timp de trei ani în care a uitat să-și trăiască viața, actuala prezentatoare a show-ului ”Chefi la cuțite” (Antena 1) și-a făcut apariția cu atleticul Cătălin Scărlătescu, cel căruia i-a promis că-l ia de bărbat dacă reușește să slăbească, și, după, jumătate de oră ”s-a pierdut” în glumele și pupăturile unui frumușel designer ceh, invitat special la eveniment, Jakob Polanka (FOTO). Cei doi au socializat mai tot evenimentul, și de de parcă se cunoașteau de-o viață s-au pozat în ipostaze foarte prietenești.

Gina Pistol flirt cu un ceh după ce a promis că-l ia de bărbat pe Scărlătescu

Gina și Scărlătescu dau impresia că au o relație foarte specială, ce lasă liber la multe interpretări. Cei doi s-au lăsat surprinși extrem de ”apropiați”, iar weekendul trecut au fost împreună la mare. ”Dacă ajungi la 90 de kilograme te iau de bărbat. Am rochia de mireasă în mașină”, i-a zis fostul iepuraș Playboy în direct, lui  chef Scărlătescu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *