13/08/2022

O nouă fotografie sexy cu Corina Bud face furori pe rețeaua de socializare. Ce se vede prin crăpătura cămășii

O nouă fotografie sexy cu Corina Bud face furori pe rețeaua de socializare. Cântăreața ne-a obșinuit deja cu aparițiile ei nonconformiste, iar ultima fotografie publicată pe rețeaua de socializare nu face excepție. 

Corina Bud s-a fotografiat într-o cămașă lungă, prin crăpătura căreia i se vede lenjeria intimă. Comentariile nu s-au lăsat mult așteptate. „Dacă aveam telefon fără zoom, îmi părea rău”, „Să te mânc de femeie frumoasa și sexy”, sunt câteva din mesajele lăsate de admiratori.

Corina a „comis-o” și în urmă cu câteva zile, când a publicat pe rețeaua de socializare o fotografie cu unul dintre sâni la vedere. Rochia foarte decoltată a descoperit ce are mai de preț, însă, pentru a nu crea mai multe controverse, vedeta a acoperit sânul cu o steluță.

Corina și-a revenit complet după despărțirea de omul de afaceri Nelu Bud și, deși în momentul de față singurul bărbat din viața ei este Robin, fiul ei, cântăreața radiază de fericire. „Fac sport, mă bucur de lucrurile simple din viața mea, mă preocup foarte mult de Robin și el îmi face viața foarte frumoasă. Lucrez la un album nou, lucrez la piese pentru piața internațională, cât și pentru România, fac foarte multe lucruri frumoase care-mi plac și de care mă bucur și atunci pot să radiez. Am motive să fiu bucuroasă”, ne-a declarat Corina, completând că viața de femeie singură îi priește destul de mult.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.