25/10/2021

EXCLUSIV/ El a fost primul iubit al Andrei! Fabio Niță a făcut înconjurul lumii cu banii din videochat

Fabio Niță a fost primul iubit al Andrei. S-a întâmplat la vârsta la care roșeau când pronunțau cuvântul dragoste, pe când Andra s-a stabilit la București, la vârsta de 17 ani, când s-a rupt de prietenii din adolescență, și era în căutare de noi amici.

Nu a fost mai mult decât o iubire admirativă, plină de telefoane, de mesaje și fiorul primei țineri de mână, evident, sub supravegherea strictă a celui care i-a fost umbra solistei, tatăl său, Mihai Alexandru, evident înainte să o ”predea” cavalerește lui Cătălin Măruță, soțul artistei. Anii au trecut, fluturii din stomac și-au luat zborul, iar viața Andrei a continuat exemplar pentru orice tânără ce caută succesul și realizarea profesională: are una dintre cele mai frumoase povești din muzica românească, a lansat zeci de succese și a clădit cu soțul său cea mai populară familie din showbiz-ul autohton.

 

Mai puțin de lăudat a fost drumul ales de Florin Niță, care s-a lipit la rândul său de meseria de cântăreț- se prezintă ca artist dept Fabio-, și toate veștile pe care le dă sunt pline de situații controversate.

Primul iubit al Andrei, Fabio a înconjurat lumea cu bani din videochat

În vârstă de 33 de ani, Fabio, care s-a lansat în 2009, într-o emisiune moderată de Mihaela Rădulescu cu o melodie scrisă de Mihai Budeanu (3 Sud Est), nu a ascuns faptul că a vizitat cele mai frumoase repere turistice de pe mapamond (Miami, Aruba, Key West-Florida, Bahamas, Jamaica, Republica Dominicană, Singapore, cu bani câștigați făcând …videochat.

Ultima veste despre viața sa amoroasă a fost legată de o presupusă relație cu Larisa Drăgulescu, finalizată printr-o colaborare muzicală –videoclipul melodiei ”Fără dragostea ta”-, în care Fabio apare în ipostaze sexoase cu fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.