14/06/2024

Ce se întâmplă în relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei. „N-am s-o văd vreodată alături”

Ce se întâmplă în relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei. Vedeta n-a luat legătura cu el deloc de când este însărcinată.

Gabriela Cristea este însărcinată cu primul ei copil, ea și soțul său, muzicianul Tavi Clonda, urmând să devină părinți peste câteva luni.

Prezentatoarea de televiziune nu a avut o relație apropiată cu familia ei.În urmă cu ani, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și-a pierdut mama, dar nu a mers la înmormântarea acesteia, stârnind vii controverse cu comportamentul ei.

Nici cu tatăl ei, Eugen, nu are o relație apropiată, chiar dacă situația acestuia nu este deloc bună.

În ultima vreme, Eugen Cristea a avut mari probleme de sănătate, un picior fiindu-i amputat. De când este însărcinată, Gabriela Cristea nu a luat deloc legătura cu tatăl său, după cum a afirmat paula Crăciunescu, cea despre care se spune că este mama adoptivă a vedetei.

Ce se întâmplă în relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei. „O doare că tatăl ei a început să o denigreze”

Paula Crăciunescu a fost invitată la o emisiune de la Antena Stars, unde a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugen.

„Nu, n-a luat legătura de când e însărcinată cu tatăl ei. N-am să o văd vreodată alături de tatăl ei… O doare că din momentul în care mama ei a murit, tatăl ei a început să o denigreze. Nu a putut merge la înmormântare când toate presa era colo. A mers apoi separat” a declarat Paula Crăciunescu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *