29/09/2022

EXCLUSIV/ În căutarea Luciu(lui) pierdut! După ce a slăbit 11 kilograme, Nicoleta riscă să ajungă la cuțit

Bruneta nu reușește să scape de gușa devenită și mai evidentă după ce a slăbit considerabil și este foarte speriată de procesul îmbătrânirii. Nicoleta Luciu riscă să ajungă la cuțit.

La doar câteva luni de când era de nerecunoscut, după ce pierduse din nou lupta cu kilogramele, iar look-ul său de atunci nu o avantaja mai deloc, Nicoleta Luciu a început să-și recapete din nou silueta.

Prețul revenirii sale spectaculoase a fost însă unul destul de mare. Mai precis, numeroase vizite și intervenții dureroase în cabinetul esteticianului. După cum însăși a mărturisit, ultima a avut loc cu puțin timp în urmă. Nicoleta și-a operat brațele pentru a scăpa de pielea care își pierduse fermitate și îi atâtna inestetic!

„Da, este vorba despre braţe. După o anumită vârstă, se depune, se vede dacă nu faci foarte mult sport sau deloc. Anumite zone de pe braţe încep să ia volum şi gravitaţia să îşi spună cuvântul. Nu am vrut să spun „atârnat”, dar asta s-a întâmplat şi la mine. Vânătăile au durat puţin mai mult, de aceea nu am vrut să vă arăt”, a devăluit Nicoleta Luciu.

Mai nou, după ce a slăbit 11 kilograme tot cu ajutorul esteticianului, bruneta are o altă problemă. Gușa care a devenit și mai evidentă!

Frumoasă pe sistem… barter

Extrem de preocupată în acest moment de aspectul său fizic, în care s-a apucat să investească din nou, conștientă că acesta îi poate aduce și joburi importante, Luciu a consultat deja un alt specialist. Unul care să se ocupe de problema care o preocupă atât de mult. Varianta cea mai sigură, care i s-a sugerat pentru a scăpa de gușă, a fost însă intervenția chirugicală. Cu toate acestea, Nicoleta a decis ca, înainte să ajungă din nou la bisturiu, să suporte o serie de injecții dureroase, de mezoterapie, cu acid hialuronic la bază, în zona gâtului. Și a reușit ca pentru toate acestea să scoată doar o sumă mică din buzunar, grație unui contract de imagine făcut cu o clinică de specialitate, pe care s-a angajat să o promoveze.

Se teme de îmbătrânire

Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a ajuns în ultima perioadă să se teamă foarte tare de procesul de îmbătrânire, care ar însemna, evident, intrarea sa într-un con de umbră. De acolo de unde abia ce a reușit să iasă din nou, după ce și-a recăpătat silueta. Tocmai de aceea, bruneta a ajuns să facă tratamente dese, nu mai mănâncă orice și evită expunerea îndelungată la soare, dornică să-și prelungească tinerețea intrata pe ultima sută de metri.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.