25/06/2024

EXCLUSIV. Inna, dezvăluiri din anturaj. Am aflat ce face alături de echipa ei după fiecare spectacol!

Inna face dezvăluiri din anturaj, pentru Libertatea! Îndrăgita interpretă, care anul trecut a făcut un adevărat maraton între continente ca să se poată achita de datoria de jurat la ”Vocea României junior”, ne-a povestit care-i sunt cele mai dragi locuri din lume, ce-i lipsește pentru a fi fericită și ce face alături de echipa ei după fiecare concert pe care-l susține, în România sau oriunde altundeva în lume! Inna, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, este cea mai apreciată cântăreață româncă peste hotare, la ora actuală.

Libertatea: Ai bătut aproape tot globul. Care sunt cele mai spectaculoase locuri în care ai ajuns până acum?

Inna: Sunt foarte multe locuri care îmi plac și care m-au fascinat, datorită oamenilor, culturii, peisajelor fabuloase. Mi-a plăcut foarte mult în Bali, un loc în care m-aș întoarce cu drag, sunt îndrăgostită de Costa Rica, îmi plac Kyoto, Los Angeles, Mexic, Barcelona – a doua mea casă! De curând, am fost în Veneția și m-am bucurat de alegerea făcută.

Care este locul în care ți-ar plăcea să te întorci? Și unde ți-ai dori să ajungi și nu ai apucat încă?

Mă întorc de fiecare dată cu drag în Costa Rica și în Barcelona, dar îmi doresc să mă întorc și în Japonia. Și îmi place foarte mult la mine acasă, la Neptun, și la Sinaia.

Am pe listă câteva locuri în care mi-ar plăcea să ajung, atât ca artist, cât și ca turist: India, China, Australia, Canada.

Care este cea mai frumoasă vacanță în care ai fost anul acesta și de ce ți-a rămas în suflet?

Cred că vacanța din Bali, pentru că m-a umplut de energie, m-a făcut să mă simt liniștită pe interior, să vad oameni simpli bucurându-se de viață, cum poate mulți dintre noi nu mai știm să o facem.

Mi-a plăcut și în Veneția, de ziua mea, am petrecut câteva zile în niște locuri superbe!

Ce faci, de obicei, în vacanță? Te relaxezi sau vizitezi foarte mult?

Mă plimb, îmi place să văd oamenii, să interacționez cu ei. Și, bineînțeles, să mă odihnesc, dar și să văd locuri reprezentative și să gust din mâncarea tradițională.

Apropo de mâncare, bucătăria cărui popor este cea mai apropiată de gusturile tale?

Nu am o preferință anume, încerc să mă bucur de bucătăria fiecărui popor și să gust din mâncărurile tradiționale.

Inna face dezvăluiri din anturaj: un singur lucru îi mai lipsește ca să fie fericită

Pari că le ai pe toate: bani, faimă, călătorii… Îți lipsește ceva?

Familia, bineînțeles. În rest, m-am cam obișnuit să fiu mereu în mișcare.

Cu ce îți ocupi timpul atunci când ai multe ore de petrecut în avion?

Mă uit la seriale, ascult muzică, răsfoiesc reviste, uneori citesc, vorbesc cu cei din echipă.

În ce țări ai avut cele mai reușite concerte?

Mi-e greu să spun, oamenii sunt veseli și energici la concertele mele în toate colțurile lumii și asta mă face fericită. Mă simt bine la concerte și în România, și în Turcia, Japonia, Spania, Franța sau Polonia. De curând, am avut un concert în Turcia, în Izmir, în fața a peste 400.000 de oameni, și a fost copleșitor! Și în Mexic am concerte la care fanii mă susțin și se bucură că sunt acolo pentru ei să le cânt. Dar și în Europa am avut niște superconcerte vara aceasta! La festivaluri oamenii vin să se distreze și te molipsesc cu pofta lor de viață.

Cum te relaxezi după aceste spectacole?

Petrec timp cu echipa mea, ne uităm la filme și bineînțeles, mă odihnesc, îmi place să dorm cât mai mult, ca apoi să fiu energică.

Foto: Gabriel Hiriț

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *