15/07/2024

FOTO EXCLUSIV/ În „bătălia botezurilor”, divinitatea a fost de partea Biancăi. La Bănică a plouat, la Drăgușanu a stat

Dumincă, Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică au ales să-și creștineze copiii, culmea fix la aceeași oră. Deși ambele au stat panicate din pricina prognozei meteo, câștigătoare la acest capitol a fost Bianca Drăgușanu. Divinitatea a fost de partea ei și, miraculos, ploaia s-a oprit preț de câteva clipe.

Chiar dacă potrivit superstițiilor, dacă într-o zi de botez sau nuntă începe să plouă, viața sărbătoritului va fi una roditoare și va avea noroc în viață, atât Bianca Drăgușanu, cât și Andreea Bănică s-au rugat ca stropii să nu le strice evenimentul. În „bătălia botezurilor”, câștigătoare a fost Bianca. Bianca Drăgușanu a ajuns cu fiica ei la biserică pe o vreme înnorată, însă fără pic de ploaie, însă cum a început slujba de creștinare a Nataliei Sofia, a și început o ploaie torențială.

Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică au făcut botezuri în aceeași zi

Ca printr-un miracol, stropii s-au oprit pentru câteva minute, fix când Bianca și Victor au ieșit din biserică cu fiica lor, permițându-i să intre în siguranță în mașină. Nu la fel de norocoși au fost ceilalți invitați care au fost udați până la mașină. Din fericire pentru Bianca, atât ea, cât și Sofia au ajuns cu ținutele impecabile la restaurant. Blonda a ținut să se asorteze cu cea a fiicei sale, optând pentru două rochii roz pal, din același material, iar Victor a îmbrăcat un costum de culoare gri, însă și-au pregătit și alte ținute pentru petrecere.

Andreea Bănică nu a fost la fel de norocoasă

Nu la fel de norocoasă a fost însă Andreea Banică. Dat fiind faptul că slujba de creștinare a micuțului Noah a ținut ceva mai mult, artista cerând un sobor de preoți care să-l boteze, la final a fost nevoită să dea fuga la mașină pentru ca fiul ei să nu fie udat. Dacă fiica Biancăi a fost mai cuminte la slujbă, Noah a plâns atât pe timpul ceremoniei, cât și la plecare, părinții motivând că este obosit și nemâncat. Chiar dacă mama și cele două nășici (n.r. Andreea a avut două perechi de nași, pe nașii de cununie ai ei și pe Alexandra Mihai, prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel) au încercat să-l calmeze, băiețelul părea extrem de supărat. După slujbă, Andreea și Lucian, împreună cu cei doi copii au plecat direct la restaurantul unde se ținea petrecerea. „Așteptăm în jur de 110 prieteni la petrecere. Nu mergem să ne schimbăm. Ținuta mi-am ales-o eu cu stilista mea. Nu mă schimb în 100 de rochii, este sufiecientă una singură. Costumul lui Noah l-am ales împreună cu cele două nășici”, a spus Bănică la ieșirea din biserică.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *