14/06/2024

EXCLUSIV/ Pepe s-a lansat în afaceri! În barul artistului se va intra doar pe semnătură!

Pepe s-a lansat în afaceri și a luat decizia ca în barul său, ce va fi un club privat, să aibă acces doar cei ce vor deveni membri!

Numai în acest an, Pepe a făcut două investiții majore. Artistiul a cumpărat vila socrului său, pe care o va transforma într-o grădiniță.

Totodată, el a investit și într-un bar, ce va purta numele celor două fiice ale sale. Localul va fi unul privat, cu circuit închis. Mai precis, în barul pe care-l va inaugura în viitorul apropiat, nu va intra oricine, ci numai membrii care vor da cu subsemnatul. Pepe a filmat deja în propria-i locație ultimul său clip, la piesa ”Sentimente intense”, care deja a făcut furori în topurile muzicale. Și tot acolo, el a organizat ziua de naștere a soției sale și aniversarea a cinci ani de la căsătorie.

A depus actele pentru autorizație

Pepe a cumpărat vila socrului, unde va deschide o grădiniță, și cu ajutorul unui credit bancar și a depus deja actele să obțină autorizația de construcții.

”Am făcut comandă și pentru mobilă. Am angajat o firmă să se ocupe de toate actele pentru grădiniță. Știu că va mai dura ceva timp. Raluca va fi cea care va conduce grădinița. Vom angaja educatoare și personal calificat. Socrul meu mi-a făcut un preț preferențial. Avea un client, care-i oferea cu mult mai mult”, a declarat Pepe, recent, pentru Libertatea.

Din Spania, în Germania

Pe lângă evenimentele aniversare din familia sa, Pepe a avut o lună extrem de plină. După ce a fost la marele derby din Spania, dintre Real și Barcelona și a cântat la Madrid, artistul se află în Germania, unde de asemenea a avut un concert.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *