25/10/2021

Premieră în sportul românesc: Steaua CSM EximBank a legitimat un suporter. Va juca un meci oficial în Liga Națională de baschet!

Premieră în sportul românesc: Steaua CSM EximBank a legitimat un suporter. Va juca un meci în Liga Națională de baschet!

Campania “Joacă pentru Steaua” și-a desemnat campionul. Concursul-surpriză pregătit de Steaua CSM EximBank pentru fani la începutul toamnei i-a provocat pe “patronii” echipei la cinci probe, aceștia având la dispoziție câte o lună pentru a îndeplini fiecare cerință. Marele premiu: un contract de o zi cu Steaua CSM EximBank și o experiență completă de jucător profesionist, transmisă pas cu pas de un post de televiziune de specialitate, de la înregistrarea în actele FR de Baschet, până la vizita medicală și evoluția într-un meci oficial în tricoul Stelei. Cu legitimaţia de joc în buzunar, patronul câștigător va beneficia de un antrenament de “individualizare” alături de staff-ul tehnic şi de echipă, care îl va pregăti pentru prezența într-un meci oficial, televizat din Liga Națională de baschet.

Steaua CSM EximBank a legitimat un suporter. E antrenor de copii în cadrul clubului Dan Dacian și va evolua cu 9!

Radu Rugiubei (28 ani), antrenor în cadrul clubului de baschet “Dan Dacian”, grupa 2006, a câștigat detașat concursul. Născut în Galați, Rugiubei, “coach” sau “domnu’ Radu” pentru puștii care descoperă baschetul, este mereu în tribună la meciurile de acasă ale Stelei. Fost antrenor al lotului național de juniori U16 al României, acesta și-a ales ca motto în campania “Joacă pentru Steaua” fraza “play like you’re the best, train like you’re in second place” (n. joacă de parcă ai fi pe primul loc, antrenează-te ca și cum ai fi pe locul doi) și este încântat că numele său va apărea pe foaia de joc într-un meci al Stelei, între numele lui Levi Szijarto și cel al lui Dave Dudzinski, la numărul 9.

”Utimele șase luni m-au învățat cel puțin un lucru foarte important. Deși credeam că nu stau bine cu timpul personal, am reușit să mă organizez și să storc secundele și minutele necesare ca să mă dedic probelor”;

”De când am intrat în concurs, am visat la întâlnirea cu jucătorii Stelei. Asta a fost și motivația să muncesc cu seriozitate la fiecare probă. Cu toate incertitudinea câștigării concursului, am început să mă pregătesc zilnic pentru acel moment și acum observ că sunt mai multe câștiguri ce reies din această experiență. Nimic nu se compară cu obiectivul principal, dar acest concurs mi-a adus multe beneficii colaterale, care mi-au făcut ultimele șase luni mult mai plăcute și m-au apropiat și mai mult de echipa iubită”;

”Baschetul a fost, întotdeauna, pasiunea mea principală. La sfârșitul liceului, Mircea Totolici mi-a propus să ducem la alt nivel această pasiune și să ne înființăm clubul nostru de baschet – CS Cuza Sport Brăila. Puțină lume știe despre asta, iar și mai puțini știu că numele clubului este împrumutat de la liceul pe care l-am terminat – Al. I. Cuza Galați, unde am jucat ultimele meciuri, iar Mircea și-a început cariera de antrenor. Am venit în București pentru continuarea studiilor universitare. Am făcut un masterat și între timp m-am îndrăgostit de București, deși inițial nu credeam că este posibil. Astfel, am ales să mă stabilesc aici”;

Radu Rugiubei: ”Cel puțin 24 de ore pe săptămână și pregătesc copiii pentru baschet”

Cel puțin 24 de ore pe săptămână sunt cu fluierul la gât și pregătesc copii pentru sportul acesta. Dar nu mă limitez aici, stau cât este nevoie și cât îmi permit, ca să fac performanță și ca să știu că cei care mi-au trecut prin mână au rămas cu ceva din antrenamente. Cred ca orice tip de profesor are nevoie de două foarte importante calități și anume răbdare și studiozitate. Prima remarcă este aceea că trebuie să înțelegem ritmul în care copiii învață și se dezvoltă. Nu toți sunt la fel și trebuie să avem un ochi atent la cerințele fiecăruia. Apoi, pentru a-i învăța pe alții, înainte de toate trebuie noi să cunoaștem foarte bine ce facem. A doua calitate trebuie să ne tragă de mânecă să căutăm, să citim, să studiem, să întrebăm și să ne informăm în permanență despre metode cât mai efciente pentru a-i învăța baschet pe juniori. Sportul este într-o permanentă mișcare și dezvoltare și noi trebuie să ne urcăm în același autobuz, ca să putem ajunge la un rezultat dorit”;

Premieră în sportul românesc: Steaua CSM EximBank a legitimat un suporter. Va juca un meci în Liga Națională de baschet!

Steaua CSM EximBank a legitimat un suporter. ”Rugiubei made my day”

”Copiii mă strigă în general coach” sau „domnu’ Radu”. Unul dintre cele mai haioase mesaje a venit după finala de Babybaschet 2017, când, cum eram eu trist că n-am câștigat-o noi, două mămici fericite de performanța noastră au început să strige ”Rugiubei made my day”. Nu m-am putut abține, supărarea s-a evaporat instantaneu și am izbucnit în râs”.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.