23/05/2024

EXCLUSIV/ Zina Dumitrescu e copleșită de dorul băiatului său, care a abandonat-o în azil. Are discuții imaginare cu fiul său!

S-au împlinit trei ani de când nu mai știe nimic de fiul său. Zina Dumitrescu e copleșită de dorul băiatului său și are momente când își imaginează că se află în compania acestuia și nu de puține ori își păcălește amicele că ar vorbi cu el la telefon.

Abandonată de fiul său, singura sa rudă de sânge, Zina Dumitrescu își trăiește bătrânețea într-un azil de lux, din Ghermănești.

Zina Dumitrescu, uitată de fiul ei la azil și de sărbătorile de iarnă. Cum a petrecut creatoarea de modă

Fosta creatoare nu duce lipsă de nimic, din punct de vedere material. Îi lipsește însă enorm fiul său, de care nu mai știe nimic de trei ani de zile!

”Zina e sănătoasă, nimic nu s-a schimbat. Pe 1 aprilie s-au făcut trei ani de când fiul său nu a mai văzut-o. Și nici nu sunt șanse să vină la ea. Eu i-am transmis că nu are legătură cu banii, nu-i cere nimeni socoteală, nici nu mai contabilizez restanțele, dar să vină să-și vadă mama. Zina e foarte dezamăgită. O mai scot în parc prietenele, când fiul său ar fi putut face acest lucru. Ea zice că vorbește cu fiul său, deși nu face acest lucru, tocmai ca să-l protejeze”, a mărturisit pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian.

E fana unei telenovele indiene

Dorul de fiul său e atât de mare, încât, uneori, Mama Zina chiar își imaginează că vorbește cu el. Fosta creatoare privește nu de puține ori în gol, în grădina azilului, iar gândul său este departe, la cel ce ar fi trebuit să-i fie un sprijin, la bătrânețe. În rest, fosta creatoare își petrece timpul cu familia directorului azilului, dar și cu prietenele pe care și le-a făcut.

”Are acum o telenovelă indiană, la care se uită. Mereu ține să ajungă la timp, în cameră, ca să nu o piardă”, ne-a mai spun Ioan Cassian.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *