23/02/2024

Felix Baumgartner s-a dat de gol. “Soția mea știe totul”. Fanii au reacționat imediat

Felix Baumgartner s-a dat de gol, după ce a postat un mesaj pe contul de socializare, care lasă loc de interpretări. Fanii au făcut glume pe seama mesajului făcut public și a invitat-o pe Diva de la Monaco să dea „explicații”.

Felix Baumgartner s-a dat de gol și și-a pus prietenii virtuali pe jar, cu un nou mesas. Dacă în urmă cu ceva timp i-a lăsat pe toți mască după ce a îngenunchiat în fața vedetei, de data asta, Felix a numit-o pe jurata de la Românii au talent, „soție”.

Felix Baumgartner s-a dat de gol. “Soția mea știe totul”. Fanii au reacționat imediat

Felix Baumgartner s-a dat de gol cu ultima postare pe Facebook. Iubitul Mihaelei se ține de glume

„Nu am nevoie de Google, soția mea știe totul”, scrie într-o imagine publicată de Felix pe profilul personal de instagram. Postarea include, printre altele, și eticheta „#smartwife”, adică #soțiedeșteaptă.

Nimic n-o poate ține pe Mihaela Rădulescu departe de bărbatul iubit, mai ales când în viața acestuia urmează un eveniment important. Imediat după ediția de luni a emisiunii pe care o prezintă la PRO TV, diva a luat avionul spre America, unde se află Felix Baumgartner. felixa a sărbătorit în urmă cu două zile, vârsta de 48 de ani.

Post-ul Felix Baumgartner s-a dat de gol. “Soția mea știe totul”. Fanii au reacționat imediat apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *