23/05/2024

VIDEO EXCLUSIV. Familia Huidu e modernă: a petrecut weekendul de Paște pe malul mării, cu fructe de mare în loc de miel

În timp ce multe femei s-au dat peste cap pentru a pregăti mâncăruri tradiționale pentru Paște, soția lui Șerban Huidu a fentat bucătăria. Familia Huidu a ales să petreacă sărbătorile departe de agitația din Capitală, tocmai la Constanța. Împreună cu cei doi copii, soții Huidu s-au bucurat de vremea frumoasă de la mare.

Profitând de timpul frumos, soții Huidu au ales să fugă din București și să petreacă un weekend pe litoralul românesc. Așa se face că sâmbătă, când gospodinele puneau la punct ultimele detalii despre meniul de Paște, Șerban Huidu și soția lui, Cristina se desfătau cu fructe de mare și preparate italienești.

Destul de gurmand, ținând cont că în ultimii ani, Huidu a luat considerabil în greutate, Șerban a comandat încontinuu diverse feluri de mâncare. Alături de cei doi copii ai lor, Rareș și Mircea, soții Huidu au ales să se cazeze la un hotel situat chiar pe faleza orașului Constanța, cu vedere spre mare. Reporterii Libertatea i-au filmat pe cei patru chiar la masa de prânz. Extrem de relaxați, Șerban și Cristina i-au lăsat pe cei doi băieți să facă absolut tot ce-și doresc, chiar să se plimbe nestingheriți prin restaurant.

Soția lui Șerban Huidu a fentat bucătăria

Nu mai este pentru nimeni un secret că soția lui Șerban Huidu a fost o femeie de bani gata, tatăl ei, fostul senator Matei Vintilă, a fost întotdeauna un influent om politi, potent financiar, care s-a îngrijit mereu de bunăstarea fiicei sale. Așa se face că soția lui Huidu a fost mereu răsfățată, așa că s-a focusat pe alte activități, evitându-le pe cele casnice. Cristina și Șerban sunt împreună de pe vremea studenției, mama copiiilor lui fiind cea care l-a susținut pe Huidu în absolut tot ceea ce a făcut până acum.

Citește și: Șerban Huidu, furios la culme din cauza unei companii de telefonie mobilă. A aruncat vorbe grele

Post-ul VIDEO EXCLUSIV. Familia Huidu e modernă: a petrecut weekendul de Paște pe malul mării, cu fructe de mare în loc de miel apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *