29/05/2024

Feli Donose s-a transformat în Printesa Khaleesi din Urzeala tronurilor. Artista e de nerecunoscut

Feli Donose s-a transformat în Printesa Khaleesi din Urzeala tronurilor, dupa 4 ore pe care și le-a petrecut pe mâna specialiștilor.

Feli Donose s-a transformat în Printesa Khaleesi  și e tare mândră de rezultat. “Khaleesi este o inspirație pentru mine ca femeie, mă regăsesc în acest personaj. Abia aștept sezonul al șaptelea și mi se pare asa de frumos ca noi facem aceasta transformare cu puțin timp înainte de lansarea lui. Simt că am intrat deja în febra așteptării și ca sarbatoresc și aștept sezonul așa cum se cuvine, în chip de Khaleesi.”, marturiseste Feli.

Feli Donose s-a transformat în Printesa Khalees, iar transformarea este radicală

“A fost o provocare sa o transformam pe Feli in Printesa Khaleesi avand în vedere ca ea are parul foarte scurt, iar personajul are părul foarte lung. I-am pus 3 kg de păr pentru a oferi lungime și volum și am lucrat la transformare mai bine de 4 ore, însa rezultatul a meritat tot procesul de lucru. Parul a fost facut un waves lejer atașând și o coroniță împletita pentru a intra în pielea personajului”, a declarat hair-stylistul Sorin Papacioc.

Feli este zilele acestea în plină pregătire pentru concertul ei din 18 mai. “Va fi un concert în care îmi voi pune sufletul pe scenă, în care voi povesti ce m-a făcut să compun fiecare dintre piesele mele, în care voi spune cum sunt eu, asa cum faci in fata unor prieteni buni. Va fi un concert foarte cald și personal, de aceea îl și numim “Eu sunt Feli”, spune artista.

Feli Donose s-a luptat ani la rând cu greutatea, însă într-un final a reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum arată așa cum și-a dorit întotdeauna. Fosta concurentă de la Vocea României a postat pe contul de socializare o imagine, în care se vede clar transformarea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *