15/07/2024

Lora, fără machiaj la primele ore ale dimineții. “Cam urâțică”

Lora, fără machiaj la primele ore ale dimineții. Artista le-a mărturisit fanilor, ce folosește pentru a avea un ten perfect. Dacă unii au admirat-o, alții au făcut glume pe seama apariției.

Lora, fără machiaj la primele ore ale dimineții. Interpreta a renunțat la perucă și și-a arătat adevărata față, într-o imagine făcută publică pe contul de socializare. Admiratorii nu s-au abținut. „Cam urâțică”, „Îți doresc o zi frumoasă”, „Ești total schimbată”, a fost părerea acestora.

Lora, fără machiaj la primele ore ale dimineții, într-o imagine de sute de like-uri

“Începe săptămâna cu o piele sănătoasa și frumoasă. Eu activez într-un domeniu în care pielea trebuie să arate în cea mai bună formă mereu, chiar daca este „agresata” de produsele cosmetice aproape non stop. De aceea poate sunt și un mic „expert” când vine vorba de creme si tratamente pentru piele. Nu pun orice pe față și nu mă las păcălită de tot ce văd la tv. Am testat pe mine foarte multe creme si stiu atunci cand recomand ceva, ca acel produs este foarte bun”, a scris Lora pe contul de socializare.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. De când ea a divorţat de Dan Badea, iar el s-a despărţit de Doiniţa Oancea, Lora şi Ionuţ Ghenu s-au afişat constant împreună. Cu toate acestea, cântăreaţa a susținut mereu nu are o relaţie amoroasă cu tour-managerul ei.  La începutul anului acesta, Lora a recunoscut relația, în mod oficial.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *