23/02/2024

EXCLUSIV/ Andreea Bălan a făcut triplă petrecere! Și-a creștinat fetița, și-a serbat soțul și a sărbătorit nunta

Sâmbătă, Andreea și George Burcea și-au botezat fiica, încercând să se ferească cât mai mult de ochii presei. Dacă la biserică aparatele de fotografia și-au făcut simțită prezența, seara, cântăreața și-a rugat invitații să nu ofere prea multe imagini de la eveniment. 

Din dorința de a avea o petrecere discretă și frumoasă, Andreea Bălan i-a rugat pe invitați să nu posteze pe site-urile de socializare filmări de la botez. Aceștia s-au conformat, au lăsat smartphone-urile și au încins o adevărată petrecere.

Aveau și toate motivele căci Bălan a pregătit intens acest eveniment, mai ales că avea triplă semnificație: botezul Ellei, ziua onomatică a lui George (n.r. a doua zi era Sfântul Gheorghe), dar și petrecerea de nuntă pe care le-a promis-o prietenilor. Dat fiind faptul că Andreea și George au vrut musai să se căsătorească în America, cei doi le-au promis prietenilor și rudelor că vor sărbători împreună în România marele eveniment.

Colegi de-ai Andreei, dar și de-ai lui Burcea, părinți, prieteni de suflet și alte neamuri toți s-au distrat pe cinste la Palatul Bragadiru, unii dintre ei continuând distracția și duminică, la băița Ellei.

Andreea Bălan a făcut triplă petrecere cu toată familia alături

Printre cei care nu s-au numărat și la petrecerea de dumincă a fost și Săndel Bălan, tatăl artistei. Dacă la slujba de creștinare a nepoatei sale nu a putut ajunge, la petrecere a fost nelipsit. Săndel Bălan nu a primit iertarea completă de la fiica lui, însă i-a reintrat în grații. Dovadă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au fotografiat lângă Sândel, lăsând să se înțeleagă că le este oarecum dor de perioada Andre. Cu toate acestea, fostul impresar nu a mai rămas la băița nepoatei sale, ci a preferat să se reîntoarcă la Ploiești, mai ales că în casa Andreei locuiește și fosta lui nevastă, cu care nu este deloc în relații bune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *