15/07/2024

Liga Campionilor, Final Four, semifinale: CSM București – Vardar (sâmbătă, ora 18.45, Budapesta). ”Avem fluturi în stomac”, mărturisește antrenorul Per Johansson

Liga Campionilor, Final Four, semifinale: CSM București – Vardar (sâmbătă, ora 18.45, Budapesta). ”Avem fluturi în stomac”, spune suedezul Per Johansson antrenorul campioanei en-titre a competiției.

CSM București trebuie să-și apere, în weekend, la Budapesta, trofeul suprem la  handbal feminin. Turneul Final Four va avea loc la Budapesta.

 

La conferința de presă oficială, dinainte de plecarea spre Ungaria, Oana Manea, Paula Ungureanu, Bella Gulden și antrenorul Per Johansson au vorbit despre meciul cu Vardar, dar și despre șansa istorică a clubului de a-și păstra titlul european.

”Mă simt mândră că fac parte din această echipă, sunt bucuroasă că ne-am îndeplinit obiectivul de a ajunge în Final Four, că suntem între primele patru echipe din Europa și mă bucur că ne putem apăra titlul”, a spus Paula Ungureanu.

”Este o onoare pentru că am ajuns între primele patru echipe și că avem șansa de a juca pentru apărarea trofeului. Anul trecut, atuul nostru a fost acela că nimeni nu ne-a luat în seamă”, a spus ”pivotul” CSM-ului, Oana Manea.

”Am avut două săptămâni cu antrenamente foarte bune şi da, se poate simţi că se apropie meciurile. Simţim fluturi în stomac.Vor fi meciuri foarte dificile, dar aşteptăm să vină weekendul. Am început săptămâna asta să ne pregătim, dar le ştim de înainte. Au câteva jucătoare noi, dar în mare este aceeaşi echipă. Bineînţeles că ştim multe, Penezici a fost foarte bună în acest an. Sunt jucătoare cu talie, aruncă puternic, vor fi la concurenţă cu noi. Trebuie să fim bine pregătite şi trebuie să fim pregite pentru un meci fizic. Le-am studiat mult, dar şi ele ne ştiu pe noi. Vom vedea. Cred că, în mare măsură, sunt la fel de tari ca anul trecut”, a spus Johansson, citat de digisport.ro.

 

Liga Campionilor, Final Four, semifinale: CSM București – Vardar (sâmbătă, ora 18.45, Budapesta). Pleacă joi în Ungaria

Campioana Europei a intrat pe ultima sută de metri în pregătirea Turneului Final 4 de la Budapesta, urmand să facă deplasarea în capitala maghiară joi. În afara absențelor de lungă durată ale Cristinei Varzaru, ale Linei Jorgensen și ale Cristinei Nan, întreg lotul este pregătit pentru cele doua partide ale weekendului.

Nevoită sa iasă la Brașov din cauza crampelor abdominale, Majda Mehmedovici va fi complet aptă pentru înfruntările de săptămana viitoare.

CSM București va avea mulți fani la Budapesta. Pentru Final Four, campioana Europei a cerut 1.250 de bilete!

Pentru semifinala de pe 6 mai (ora 18:45), contra lui Vardar Skopje, şi-au anunţat prezenţa foarte mulţi români.

Primul semifinală va fi între Gyor şi Buducnost, echipa Cristinei Neagu.

O zi mai târziu sunt programate finalele.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *