29/05/2024

Incidente șocant în campionatul de fotbal Kosovo: fanii au intrat pe teren și au lovit jucătorii! / VIDEO

Incidente șocant în campionatul de fotbal Kosovo, la meciul Flamurtari – Vellaznimi: fanii au intrat pe teren și au lovit jucătorii!

jucătorii au fost bătuți pe teren de suporterii nervoși. S-a întâmplat la meciul Flamurtari – Vellaznimi, runda a 11-a din Superliga kosovară. Gazdele au deschis scorul, în minutul 10 (Boshnjaku), portarul oaspeților, Muhaxhiri, a marcat în minutul 90 și egalat, 1-1. S-a declanșat jihadul!

Suporterii gazdelor s-au înfuriat și au intrat pe teren. I-au luat la bătaie pe jucătorii celor de la Vellaznini, folosind bețele de la steaguri.

Poliția a efectuat câteva arestări, iar oaspeții au refuzat să continue meciul, partida fiind abandonată.

După 11 etape, liderul ierarhiei din Kosovo e Prshtina, 21 de puncte. Flamurtari e pe 11, din 12 (6 puncte), Vellaznimi – pe 8 (13 puncte).

Post-ul Incidente șocant în campionatul de fotbal Kosovo: fanii au intrat pe teren și au lovit jucătorii! / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *