16/09/2021

Fetița Andreei Tonciu a spus primul cuvânt. Nu a fost “mama” sau “tata”

Fetița Andreei Tonciu a spus primul cuvânt. Vedeta a dezvăluit care a fost acela, și a vorbit despre ce cariră i-ar plăcea să urmeze Rebecca.

Fetița Andreei Tonciu a spus primul cuvânt, iar fosta asistentă tv este mai fericită ca niciodată. Bruneta a avut o apariție de senzație, în direct la tv, sâmbătă dimineața.

Fetița Andreei Tonciu a spus primul cuvânt, dar nimeni nu se aștepta să fie acesta

 „Rebecca seamănă doar cu Daniel. Primul cuvânt pe care l-a spus Rebecca a fost <ego>. În primul rând, consider că am un copil foarte reuşit şi foarte frumos şi mi-ar plăcea să fie model internaţional. Dar, uite, de exemplu, fata naşei mele, Rebecca, e model internaţional şi vine, pleacă – nu e o problemă asta. Este soţul meu romantic. 2017 – o să ne aducă o casă nouă, sper să fie un an norocos pentru noi. O să ne mutăm într-o casă mai mare şi tati o să facă una pentru noi.”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.