22/01/2022

Liviu Vârciu e Carla’s Dreams. Artistul face spectacol la Te cunosc de undeva!

Liviu Vârciu e Carla’s Dreams la Te cunosc de undeva! Artistul și  și Andrei Ștefănescu se transformă într-un personaj pe care masca și, în special, talentul l-au făcut celebru, și vor cânta „în oglindă” îmbrăcați cu hanoracele membrilor trupei din Republica Moldova.

Liviu Vârciu e Carla’s Dreams pe scena de la Te cunosc de undeva. Alex Vasilache va încerca un nou travesti și o va imita pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreți din toate timpurile, Ruby va interpreta „Unde e Târgoviștea?”, transformată în Ileana Sărăroiu, și va cânta pentru prima dată cu taraf, în timp ce mezinul Cuza va imita o italiancă ale cărei mișcări de dans au făcut istorie chiar și la „Te cunosc de undeva!” – Rafaella Carra.

Liviu Vârciu e Carla’s Dreams alături de Andrei Ștefănescu

Surprizele se țin lanț în emisiune. Bianca Sârbu va avea de dus la bun sfârșit un travesti foarte greu, transformată în muzicianul american Usher, Biu Marquetti va trebui să fie îndrăzneață precum Delia în videoclipul piesei „1234 (Unde dragoste nu e)”, în vreme ce Anda Adam va fi pentru o seară Katy Perry și va veni pe scena show-ului cu… parașuta. La rândul său, Max Dragomir va face un spectacol total, transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore va fi Pepe și va beneficia de un „corp de balet” absolut special.

În deschiderea galei, pe scenă vor urca Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care vor cânta alături de Mario Fresh și Lino, doi tineri interpreți de a căror carieră muzicală au grijă Alex Velea si Antonia.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.