15/07/2024

Fiul lui Florin Călinescu s-a căsătorit în secret. Prima imagine de la nuntă

Fiul lui Florin Călinescu s-a căsătorit în secret, în urmă cu doar cteva luni. Petru s-a însurat cu iubita lui alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme.

Fiul lui Florin Călinescu s-a căsătorit, într-un cadru restrâns. Petru a făcut publică prima imagine de la fericitul eveniment, în care apare alături de femeia vieții lui.

Fiul lui Florin Călinescu s-a căsătorit în secret, anul trecut

Astfel că, după atâtea drame prin care a trecut, Florin Călinescu are toate motivele să fie fericit. În toamna lui 2016, Petru a făcut pasul cel mare şi s-a căsătorit cu iubita lui, Simona, în mare discreţie.

Nenorocirile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. De atunci, pe parcursul a 10 ani, îndrăgitul om de televiziune și-a pierdut întreaga familie. 

Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie.  Actorul nu s-a dezlipit de trupul neînsufleţit al consoartei sale, depus la Cimitirul Cernica, timp de trei zile, nu a mâncat şi a dormit într-un microbuz aflat în incinta cimitirului unde urma să fie îngropată soţia sa.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *