27/10/2021

Delia și-a șocat fanii. „Semeni cu Oana Zăvoranu”

Delia și-a șocat fanii. Schimbarea de look pe care a făcut-o i-a atras comentarii deloc măgulitoare.

Delia, care a împlinit 35 de ani în luna februarie, este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai nonconformiste artiste de pe scena muzicală din România.

Adepta noului, vedetă recurge frecvent la schimbări de look. De data aceasta, cântăreața și-a șocat fanii.

A apărut cu părul închis la culoare, cu cercei rotunzi și mari și cu o mulțime de zorzoane la gât, așa cum era la modă prin anii ’90.

Delia și-a șocat fanii. „Zici că ești spoitoreasă”

Reacțiile fanilor după ce au văzut schimbarea de look a Deliei au fost vehemente. I-au spus clar că nu îi șade bine astfel, ba chiar i-au transmis că seamănă cu oana Zăvoranu.

„Semeni cu oana Zăvoranu cu freza asta”, „Zici că ești spoitoreasă, nu îmi place așa”, „Nu prea i se potrivește stilului tău”, „Arăți ca în anii ’90….stilul ăla cu zorzoane multe… machiaj strident… și creole. Nu ești urâtă… dar nu e stilul tău”, „Nu, parcă ai avea 50 de ani”, „Aoleo, ce bătrână ești!”, „Nuuu, îți stă urât”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Delia, care l-a un moment dat s-a afișat cheală.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.